18. og 19. mars kjem 9. klassingar på hospitering ved skulen vår. Program for dagen finn du her.
Bygg og anleggsteknikk
MÅNDAG 18.mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.15 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rådgjevar Leiing |
Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon |
10.20 – 10.55 |
Orientering om utdanningsprogrammet |
B110 |
EHO |
Hugs arbeidskle |
11.05 – 11.50 |
Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad |
|
EHO/TST |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.20 |
Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad |
|
EHO/TST |
|
13.30 – 14.00 |
Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad |
|
EHO/TST |
|
TYSDAG 19.mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.40 |
Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad |
|
EHO/TST |
Hugs arbeidskle |
10.50 – 11.50 |
Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad |
|
EHO/TST |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.20 |
Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad |
|
EHO/TST |
|
13.30– 14.00 |
Oppsummering/evaluering |
B120 |
EHO/TST |
Formsskjema ved Anita |
Helse oppvekst vg I – Barne og ungdomsarbeid vgII
MÅNDAG 18. MARS |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.15 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rådgjevar Rektor velkomst |
Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane |
10.20 – 10.55 |
Helsefag, Kostlære |
A 214 |
Grethe |
|
11.05 – 11.50 |
Helsefag, Anatomi |
A 214 |
Grethe |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.20 |
Yrkesliv, tverrfagleg samarbeid |
A214 |
Grethe |
|
13.30 – 14.00 |
Kommunikasjon |
A 214 |
Grethe |
|
TYSDAG 19. MARS |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.40 |
Info helse oppvekst/Barne- og ungdom |
A214 |
Grethe + Ann Iren |
|
10.50 – 11.50 |
Aktivitet, pedagogisk arbeid |
A 213 |
Grethe + Ann Iren |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.20 |
Kommunikasjon |
A214 |
Grethe + Ann Iren |
|
13.30– 14.00 |
Oppsummering/evaluering |
|
Grethe + Ann Iren |
|
(Informasjonsteknologi og Medieproduksjon)
MÅNDAG 18. MARS |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.15 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rådgjevar Rektor velkomst |
Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane |
10.20 – 10.55 |
Introduksjon til IT og medieproduksjon |
A215 |
Lærar |
|
11.05 – 11.50 |
Medieproduksjon |
A215 |
1IMA |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.20 |
Medieproduksjon |
A215 |
1IMA |
|
13.30 – 14.00 |
Medieproduksjon |
A215 |
1IMA |
|
TYSDAG 19. MARS |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.40 |
Konseptutvikling og programmering |
A215 |
1IMA |
|
10.50 – 11.50 |
Konseptutvikling og programmering |
A215 |
1IMA |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.20 |
Konseptutvikling og programmering |
A215 |
1IMA |
|
13.30– 14.00 |
Oppsummering/evaluering |
A215 |
Lærar |
|
NATURBRUK:
MÅNDAG 18. MARS |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.15 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rådgjevar Rektor velkomst |
Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane |
10.20 – 10.30 |
Informasjon/deling i grupper |
D-fløyen, trappa |
MEK |
|
10.30 – 12.00 |
Ulike aktivitetar inne og ute: Fiskeri/redningsdrakter/verkstad/fiskebiologi |
Kaia/D213/D126 |
TEL/LLL/KMF/MEK |
Elevane vert delt opp i grupper med rullering |
12.05 – 12.35 |
Lunsjpause |
Kantina |
MEK |
Hugs lunsjkupong |
12.40 – 13.40 |
OKFH i auditoriet |
D218 |
OKFH |
Presentasjon Opplæringskontoret for Fiskeri og Havbruk |
13.50 – 14.00 |
Oppsummering/informasjon |
D218 |
MEK |
Felles oppsummering av dagen, samt kort informasjon om tysdagen |
TYSDAG 19. MARS |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.20 |
Film om MVS og info om dagen |
D218 |
TEL |
|
10.30 – 12.00 |
Ulike aktivitetar inne og ute: Fiskeri/redningsdrakter/verkstad/fiskebiologi |
Kaia/D213/D126 |
TEL/LLL/TÅG/MEK |
Elevane vert delt opp i grupper med rullering |
12.05 – 12.35 |
Lunsjpause |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.40 – 13.40 |
MOWI i auditoriet |
D218 |
MOWI |
Presentasjon av Mowi |
13.50 – 14.00 |
Oppsummering og evaluering |
D218 |
TEL |
Alle fyller ut evalueringsskjema |
Restaurant- og matfag
MÅNDAG 18.mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.15 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rådgjevar Leiing |
Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon. Ta med innesko, t- skjoter og evt. hårstrikk
Fint med tilbakemelding om allergen |
10.20 – 10.55 |
Gjennomgang |
Kjøkkenet D-fløyen |
Bente Vonheim |
|
11.05 – 11.50 |
Praksis på kjøkkenet – påskegodt |
|
Bente Vonheim |
|
11.50 – 12.20 |
Praksis på kjøkkenet- påskegodt |
|
Bente Vonheim |
|
12.20 – 13.20 |
Vi et, Lasagne, salat, focaccia og aioli |
|
Bente Vonheim |
|
13.30 – 14.00 |
Praksis på kjøkkenet- opprydding |
|
Bente Vonheim |
|
TYSDAG 19.mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.40 |
Praksis på kjøkkenet – påskegodt |
Kjøkkenet D-fløyen |
Bente Vonheim |
|
10.50 – 11.50 |
Praksis på kjøkkenet – påskegodt |
|
Bente Vonheim |
|
11.50 – 12.20 |
Vi et, tomatsuppe med egg, makaroni, brød og smør |
|
Bente Vonheim |
|
12.20 – 13.20 |
Praksis på kjøkkenet |
|
Bente Vonheim |
|
13.30– 14.00 |
Oppsummering/evaluering |
D211 |
Bente Vonheim |
|
(Studieførebuande)
MÅNDAG 18. MARS |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.15 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rådgjevar Rektor velkomst |
Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane |
10.20 – 10.55 |
Omvising |
|
Ledige lærarar + elevkontaktar |
|
11.05 – 11.50 |
Matte |
C222 |
Sigbjørn og Astrid |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.20 |
Biologi, fysikk og kjemi |
C105, C106, C108 |
Charlotte, Gunnar og Terje |
|
13.30 – 14.00 |
Biologi, fysikk og kjemi |
C105, C106, C108 |
Charlotte, Gunnar og Terje |
|
TYSDAG 19. MARS |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.40 |
Engelsk |
C222 |
Per-Magne |
|
10.50 – 11.50 |
Fransk |
C222 |
Sandra |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.45 |
Marknadsføring og økonomi |
C216 |
Bente |
|
13.45 – 14.00 |
Oppsummering/evaluering |
C216 |
Per-Magne |
|
TAFYSK-helse
MÅNDAG 18 mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.15 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rektor velkomst Rådgjevar |
Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane. Etter fellesinformasjonen vil gjestane bli møtt av fadderar som vil vise veg til klasseromma. |
10.20 – 10.55 |
Presentasjon av linja Omvisning på helselab og leilighet Et profesjonelt uttrykk som helsefagarbeidar |
A204 |
Ida og Elvida |
Elevar frå 2YSK fortel om linja |
11.05 – 11.50 |
Parallelle økter: Kommunikasjonsøving Ergonomi |
A204 Helselab |
Ida og Elvida med elever frå 2YSK |
Gjestane blir delt i 2 grupper |
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.20 |
Parallelle økter: Kommunikasjonsøving Ergonomi |
A204 Helselab |
Ida og Elvida med elever frå 2YSK |
Gjestane blir delt i 2 grupper |
13.30 – 14.00 |
Norsk |
A204 |
Heidi |
|
Ta med kle som ein kan bevege seg litt i då vi skal prøve ut ulike heisar på helselabben.
TAF/YSK-akva
MÅNDAG 18 mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.20 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rådgjevar Leiing |
|
10.20 – 10.30 |
Informasjon/deling i grupper. |
D-fløyen |
MK TEL,TÅG,KMF |
|
10.30 – 11.45 |
Aktivitetar på kaia/verkstad |
D-fløyen |
MK,TEL,TÅG,KMF |
|
11.45 – 12.15 |
Lunsj |
|
|
Mat vert delt ut på D-fløyen |
12.20-13.00 |
Aktivitetar på kaia/verkstaden |
Ulike klasserom/ D007 |
MK,TEL,TÅG,KMF |
|
13.00-13.30 |
Informasjon om TAF-akva |
|
Kariann |
|
13.30 – 14.00 |
Norsk |
A204 |
Heidi |
|
For TAF/YSK-akva: Ta med varme kle ev bytekle. Vi kjem til å vere ute på anlegg og på kaiområdet på måndag.
TAF/YSK-Industriteknologi (TIF)
MÅNDAG 18 mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.15 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rektor Rådgjevar |
Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane. Etter fellesinformasjonen vil gjestane bli henta og vist veg vidare. |
10.20 – 10.55 |
Bedriftsbesøk |
ENO |
Kåre |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong |
12.20 – 13.20 |
Verkstad |
C111 |
Kim |
|
13.30 – 14.00 |
Verkstad |
C111 |
Kim |
|
TAF/YSK-helse, akva og TIF
TYSDAG 19 mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.40 |
Naturfag/Kjemi |
C106 |
Charlotte |
|
10.50 - 11.50 |
Matematikk |
A204 |
Kåre |
|
11.50 - 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong
|
12.20 - 13.20 |
Samfunnsfag/historie |
A204 |
Ragnhild |
|
13.30 - 14.00 |
Søknadsprosessen/ oppsummering/evaluering |
A204 |
Ida, Kåre, Kariann og Elvida |
|
TIF – teknologi og industrifag vår 2024
MÅNDAG 18. mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.15 |
Velkommen og felles informasjon |
Samfunnshallen |
Rådgjevar Leiing |
Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon |
10.20 – 10.55 |
Køyretøy vg2 |
B101 |
John Arve, Øyvind |
|
11.05 – 11.50 |
Køyretøy vg2 |
B101 |
John Arve, Øyvind |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong – hylla til kontaktlærar |
12.20 – 13.20 |
Produksjon og tenester vg1 |
C117 |
Kim Andre, Jarle |
|
13.30 – 14.00 |
Produksjon og tenester vg1 |
C117 |
Kim Andre, Jarle |
|
TYSDAG 19. mars |
||||
TID |
FAG |
ROM |
ANSVAR |
ORGANISERING/MERKNAD |
10.00 - 10.40 |
Maritime fag |
C114 |
Thor Helge |
|
10.50 – 11.50 |
Maritime fag |
C114 |
Thor Helge |
|
11.50 – 12.20 |
Lunsj |
Kantina |
|
Hugs lunsjkupong – hylla til kontaktlærar |
12.20 – 13.20 |
Pneumatikk vg1 |
C110 |
Andreas |
|
13.30– 14.00 |
Oppsummering/evaluering |
C110 |
Andreas |
Forms-skjema ved Anita |
Alle elevar som besøker TIF må ha med seg kjeledress og vernesko.