Hopp til hovedinnhold

Hospitering Måløy vgs 18. og 19. mars

18. og 19. mars kjem 9. klassingar på hospitering ved skulen vår. Program for dagen finn du her.

Bygg og anleggsteknikk

MÅNDAG 18.mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.15

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rådgjevar

Leiing

Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon

10.20 – 10.55

Orientering om utdanningsprogrammet

B110

EHO

Hugs arbeidskle

11.05 – 11.50

Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad

 

EHO/TST

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.20

Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad

 

EHO/TST

 

13.30 – 14.00

Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad

 

EHO/TST

 

 

TYSDAG 19.mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 -  10.40

Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad

 

EHO/TST

Hugs arbeidskle

10.50 – 11.50

Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad

 

EHO/TST

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.20

Praktisk arbeid på byggeplass/ verkstad

 

EHO/TST

 

13.30– 14.00

Oppsummering/evaluering

B120

EHO/TST

Formsskjema ved Anita

 

Helse oppvekst vg I – Barne og ungdomsarbeid vgII

MÅNDAG 18. MARS

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.15

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rådgjevar

Rektor velkomst

Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane

10.20 – 10.55

Helsefag, Kostlære

A 214

Grethe

 

11.05 – 11.50

Helsefag, Anatomi

A 214

Grethe

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.20

Yrkesliv, tverrfagleg samarbeid

A214

Grethe

 

13.30 – 14.00

Kommunikasjon

A 214

Grethe

 

 

TYSDAG 19. MARS

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 -  10.40

Info helse oppvekst/Barne- og ungdom

A214

Grethe + Ann Iren

 

10.50 – 11.50

Aktivitet, pedagogisk arbeid

A 213

Grethe + Ann Iren

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.20

Kommunikasjon

A214

Grethe + Ann Iren

 

13.30– 14.00

Oppsummering/evaluering

 

Grethe + Ann Iren

 

 

(Informasjonsteknologi og Medieproduksjon)

MÅNDAG 18. MARS

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.15

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rådgjevar

Rektor velkomst

Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane

10.20 – 10.55

Introduksjon til IT og medieproduksjon

A215

Lærar

 

11.05 – 11.50

Medieproduksjon

A215

1IMA

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.20

Medieproduksjon

A215

1IMA

 

13.30 – 14.00

Medieproduksjon

A215

1IMA

 

 

TYSDAG 19. MARS

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 -  10.40

Konseptutvikling og programmering

A215

1IMA

 

10.50 – 11.50

Konseptutvikling og programmering

A215

1IMA

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.20

Konseptutvikling og programmering

A215

1IMA

 

13.30– 14.00

Oppsummering/evaluering

A215

Lærar

 

 

 

 

NATURBRUK:

MÅNDAG 18. MARS

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.15

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rådgjevar

Rektor velkomst

Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane

10.20 – 10.30

Informasjon/deling i grupper

D-fløyen, trappa

MEK

 

10.30 – 12.00

Ulike aktivitetar inne og ute:

Fiskeri/redningsdrakter/verkstad/fiskebiologi

Kaia/D213/D126

TEL/LLL/KMF/MEK

Elevane vert delt opp i grupper med rullering

12.05 – 12.35

Lunsjpause

Kantina

MEK

Hugs lunsjkupong

12.40 – 13.40

OKFH i auditoriet

D218

OKFH

Presentasjon Opplæringskontoret for Fiskeri og Havbruk

13.50 – 14.00

Oppsummering/informasjon

D218

MEK

Felles oppsummering av dagen, samt kort informasjon om tysdagen

Besøkande må ha med kle til å vere ute i småbåtar (støvlar/regnklede er alltid kjekt - sjekk vêrmelding!)

og tørt skift i tilfelle ein vert våt i redningsdraktene. 

TYSDAG 19. MARS

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 -  10.20

Film om MVS og info om dagen

D218

TEL

 

10.30 – 12.00

Ulike aktivitetar inne og ute:

Fiskeri/redningsdrakter/verkstad/fiskebiologi

Kaia/D213/D126

TEL/LLL/TÅG/MEK

Elevane vert delt opp i grupper med rullering

12.05 – 12.35

Lunsjpause

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.40 – 13.40

MOWI i auditoriet

D218

MOWI

Presentasjon av Mowi

13.50 – 14.00

Oppsummering og evaluering

D218

TEL

Alle fyller ut evalueringsskjema

 

 

Restaurant- og matfag

MÅNDAG 18.mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.15

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rådgjevar

Leiing

Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon. Ta med innesko, t- skjoter og evt. hårstrikk

 

Fint med tilbakemelding om allergen

10.20 – 10.55

Gjennomgang

Kjøkkenet D-fløyen

Bente Vonheim

 

11.05 – 11.50

Praksis på kjøkkenet – påskegodt

 

Bente Vonheim

 

11.50 – 12.20

Praksis på kjøkkenet- påskegodt

 

Bente Vonheim

 

12.20 – 13.20

Vi et, Lasagne, salat, focaccia og aioli

 

Bente Vonheim

 

13.30 – 14.00

Praksis på kjøkkenet- opprydding

 

Bente Vonheim

 

 

TYSDAG 19.mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 -  10.40

Praksis på kjøkkenet – påskegodt

Kjøkkenet D-fløyen

Bente Vonheim

 

10.50 – 11.50

Praksis på kjøkkenet – påskegodt

 

Bente Vonheim

 

11.50 – 12.20

Vi et, tomatsuppe med egg, makaroni, brød og smør

 

Bente Vonheim

 

12.20 – 13.20

Praksis på kjøkkenet

 

Bente Vonheim

 

13.30– 14.00

Oppsummering/evaluering

D211

Bente Vonheim

 

 

 

(Studieførebuande)

MÅNDAG 18. MARS

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.15

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rådgjevar

Rektor velkomst

Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane

10.20 – 10.55

Omvising

 

Ledige lærarar + elevkontaktar

 

11.05 – 11.50

Matte

C222

Sigbjørn og Astrid

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.20

Biologi, fysikk og kjemi

C105, C106, C108

Charlotte, Gunnar og Terje

 

13.30 – 14.00

Biologi, fysikk og kjemi

C105, C106, C108

Charlotte, Gunnar og Terje

 

 

TYSDAG 19. MARS

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 -  10.40

Engelsk

C222

Per-Magne

 

10.50 – 11.50

Fransk

C222

Sandra

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.45

Marknadsføring og økonomi

C216

Bente

 

13.45 – 14.00

Oppsummering/evaluering

C216

Per-Magne

 

 

TAFYSK-helse

MÅNDAG 18 mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.15

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rektor velkomst

Rådgjevar

Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane.

Etter fellesinformasjonen vil gjestane bli møtt av fadderar som vil vise veg til klasseromma.

10.20 – 10.55

Presentasjon av linja

Omvisning på helselab og leilighet

Et profesjonelt uttrykk som helsefagarbeidar

A204

Ida og Elvida

Elevar frå 2YSK fortel om linja

11.05 – 11.50

Parallelle økter:

Kommunikasjonsøving

Ergonomi

A204

Helselab

Ida og Elvida med elever frå 2YSK

Gjestane blir delt i 2 grupper

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.20

Parallelle økter:

Kommunikasjonsøving

Ergonomi

A204

Helselab

Ida og Elvida med elever frå 2YSK

Gjestane blir delt i 2 grupper

13.30 – 14.00

Norsk

A204

Heidi

 

Ta med kle som ein kan bevege seg litt i då vi skal prøve ut ulike heisar på helselabben.

 

 

TAF/YSK-akva

MÅNDAG 18 mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.20

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rådgjevar

Leiing

 

10.20 – 10.30

Informasjon/deling i grupper.

D-fløyen

MK TEL,TÅG,KMF

 

10.30 – 11.45

 Aktivitetar på kaia/verkstad

D-fløyen

MK,TEL,TÅG,KMF

 

11.45 – 12.15

Lunsj

 

 

Mat vert delt ut på D-fløyen

12.20-13.00

Aktivitetar på kaia/verkstaden

Ulike klasserom/ D007

MK,TEL,TÅG,KMF

 

13.00-13.30

Informasjon om TAF-akva 

 

Kariann

 

13.30 – 14.00

Norsk

A204

Heidi

 

For TAF/YSK-akva: Ta med varme kle ev bytekle.  Vi kjem til å vere ute på anlegg og på kaiområdet på måndag.  

 

 

 

 

TAF/YSK-Industriteknologi (TIF)

MÅNDAG 18 mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.15

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rektor

Rådgjevar

Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon v/rådgjevarane.

Etter fellesinformasjonen vil gjestane bli henta og vist veg vidare.

10.20 – 10.55

Bedriftsbesøk

ENO

Kåre

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

12.20 – 13.20

Verkstad

 C111

Kim

 

13.30 – 14.00

Verkstad

 C111

Kim

 

 

 

 

 

 

TAF/YSK-helse, akva og TIF

 

TYSDAG 19 mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.40

Naturfag/Kjemi

C106

Charlotte

 

10.50 - 11.50

Matematikk

A204

Kåre

 

11.50 - 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong

 

12.20 - 13.20

Samfunnsfag/historie

A204

Ragnhild

 

13.30 - 14.00

Søknadsprosessen/

oppsummering/evaluering

A204

Ida, Kåre, Kariann og Elvida

 

 

 

TIF – teknologi og industrifag  vår 2024

MÅNDAG 18. mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 - 10.15

Velkommen og felles informasjon

Samfunnshallen

Rådgjevar

Leiing

Alle gjestande elevar møter i Samfunnshallen til felles informasjon

10.20 – 10.55

Køyretøy vg2

B101

John Arve, Øyvind

 

11.05 – 11.50

Køyretøy vg2

B101

John Arve, Øyvind

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong – hylla til kontaktlærar

12.20 – 13.20

Produksjon og tenester vg1

C117

Kim Andre, Jarle

 

13.30 – 14.00

Produksjon og tenester vg1

C117

Kim Andre, Jarle

 

 

TYSDAG 19. mars

TID

FAG

ROM

ANSVAR

ORGANISERING/MERKNAD

10.00 -  10.40

Maritime fag

C114

Thor Helge

 

10.50 – 11.50

Maritime fag

C114

Thor Helge

 

11.50 – 12.20

Lunsj

Kantina

 

Hugs lunsjkupong – hylla til kontaktlærar

12.20 – 13.20

Pneumatikk vg1

C110

Andreas

 

13.30– 14.00

Oppsummering/evaluering

C110

Andreas

Forms-skjema ved Anita

Alle elevar som besøker TIF må ha med seg kjeledress og vernesko.